NİĞDE / BOR - Karanlıkdere Kılıçlar Ortaokulu

Kas

23 KASIM İTİBAR İLE EBA CANLI DERS PROGRAMIMIZ DEĞİŞMİŞTİR.

Kas

13.11.2020 TARİHİNDE 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE DENEME SINAVI YAPILACAKTIR. TÜM ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE DUYRULUR

Kas

Değerli veliler kıymetli öğrenciler 16- 20 Kasım tarihleri arasında 1. ara tatil yapılmaktadır. Bu tarihler arasında okulumuzda yüz yüze eğitim olmayacaktır.

Öğrencilerimiz öğretmenlerinin verdikleri ödevleri yaparak ve noksan derslerine çalışarak bu süreci tamamlamaları konusunda gerekli hassasiyeti göstermenizi önemle rica ederiz.

Kas

10.11.2020 SAAT 12:00 VELİ TOPLANTIMIZ OLACAKTIR. TÜM VELİLERİMİZE DUYRULUR...

Kas

OKULUMUZDA 02-08 KASIM LÖSEMİ HAFTASI KAPSAMINDA FARKINDALIK YARATMAK ADINA RESİM VE MEKTUP YARIŞMALARI DÜZENLENECEK OLUP TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ KATILABİLİRLER.

Kas

01/11/2020 TARİHİNDEN İTİBAREN DERS BAŞLAMA SAATİMİZ 09:00 OLARAK GÜNCELLENMİŞTİR

Ekm

Sevgili öğrenciler, yarın okulumuzu tam zamanlı eğitim ile açıyoruz. Derslerimiz 8.30 da başlayacak ve 13.15 de bitecek.

Taşımalı öğrencilerimiz için Altınova 08.00 ve tepeköy 08.15 hareket saati. Taşımalı öğrencilere yemek verilmeyecektir. Öğrencilerimiz okula gelirken maske takacak ve okul saatleri boyunca çıkarmayacaktır. Artık uzaktan eğitim ve canlı ders yapılmayacaktır. Ders programları WhatsApp gruplarından paylaşılmış olup okul sitemize de yüklenmiştir.

Yarın tüm öğrencilerimizi okula bekliyoruz.

Tem

Degerli veliler kiymetli ögrenciler 24 temmuz cuma gunu saat 11.45 te LGS icin tercih danismanligini sizler icin rehber ogretmen Ayfer Kara hocamiz yapacaktir.Eba uzerinden canli ders olarak yapilacak calismaya katilmaniz ve aklinizdaki tum sorulari sormaniz sizin yararinizadir. 27 temmuz pazartesi gunu ise okulda tercihlerinizi yapip onaylanacaktir. Tum veli ve ogrencilerimizin bu konuda gerekli hassasiyeti gostermesi onemle rica olunur.